ZZP’ers
Als ZZP ’er vergt het runnen van uw eigen onderneming al voldoende dagelijkse aandacht. Komt u daarbij tijd tekort voor het goed op orde houden van de administratie? Wij helpen u graag en dat voor een persoonlijk op maat gesneden en betaalbaar tarief. Van factureren tot administreren, inkomensbelasting en BTW- aangifte: Wij kunnen u als Zelfstandige Zonder Personeel per onderdeel ontzorgen en ook het geheel aan administratieve en fiscale werkzaamheden op ons nemen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

MKB
Als familiebedrijf of bedrijf in het Midden en Klein Bedrijf is uw omzet wellicht niet voldoende om een administrateur of boekhouder in loondienst te nemen, maar hebt u wel zoveel werk dat het teveel is om zelf te verrichten. Sa’n Berch verlicht uw taak en met onze offerte op maat weet u precies wat het kost om ons in te schakelen. U bent bij ons aan het vertrouwde adres.

Salaris & personeelsadministratie
Wij zijn ervaren in het verzorgen van de salarisadministratie inclusief arbeidscontracten, aangiften loonheffingen en aanverwante personeelszaken.

Startende onderneming
Bent u net een onderneming gestart en wilt u ondersteuning bij uw financiële en fiscale werkzaamheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook mensen die overwegen een onderneming te starten kunnen bij ons terecht. Wij geven ook advies aan starters, hoe zij het beste hun financiële huishouding kunnen inrichten.

Internationale administratie
Internationaal handel drijven is al een vak op zich. Bij het op orde hebben van de administratie komt ook nogal wat kijken. Sa’n Berch is specialist op dit gebied. Het verzorgen van een BTW–aangifte werkt dan net even anders dan bij een reguliere BTW- aangifte. Bij het verwerken en uitvoeren van buitenlandse facturen en transacties komt ook specifieke kennis kijken. En dan is er ook nog de ICT-aangifte. ICT-aangifte voor export binnen EU.

Deze (drie) maandelijkse ICT-aangifte (Intra-Communautaire Prestaties), wordt ook wel ICP Listing genoemd. Deze listing is verplicht voor ondernemers die goederen exporteren naar andere EU-lidstaten. Zij hoeven voor deze leveringen geen BTW in rekening te brengen, maar moeten dan wel kunnen aantonen dat de handel is afgeleverd in de andere lidstaten m.b.v. het btw-nummer van de klant. In alle EU-landen moet u voor dit doel de ICP- aangifte invullen en naar de belastingdienst sturen, behalve als uw bedrijf een uitzondering op deze regel vormt.

 

Wilt u meer informatie?
Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Indien u onderstaand formulier invult gaat u akkoord met de bijgevoegde PRIVACY VERKLARING.